UPO Service voor pensioenfondsen

Wij verzorgen voor verschillende pensioenfondsen in Nederland het verzenden van UPO's naar hun deelnemers. Naast het drukwerk leveren wij ook de gepersonaliseerde overzichten die naar de deelnemers verzonden moeten worden. Vanwege de privacy-gevoelige informatie die wij verwerken maken wij in het hele traject geen gebruik van externe leveranciers. Deze opdrachten worden dus geheel bij ons intern verwerkt en uiteindelijk door ons zelf aangeboden bij PostNL of Sandd.

Digitaal archiveren van de verzonden brieven op BSN-Nummer en Briefcode

Wij hebben zelf software gemaakt waarmee PDF bestanden aangemaakt worden. Deze bestanden bevatten de layout van de verstuurde brief per adres met eventuele bijlagen. Deze bestanden voorzien wij in de filenaam van het BSN-Nummer van de geadresseerde samen met een briefnummer en verzenddatum. Hierdoor kunnen deze makkelijk per deelnemer in het digitaal archief van de pensioenfondsen gearchiveerd worden.

Maatwerk Software

Alle software ontwikkelen wij zelf. Daardoor weten wij exact wat er in die software zelf gebeurt en is ook helemaal aan te passen aan de eisen die een klant stelt aan de opbouw van de te maken PDF-bestanden.

jobbe icon

Drukkerij Jobbe

Zichtenburglaan 13 • 2544 EA Den Haag
Telefoon: 0174 510 333
en (070) 366 15 48