Beletteringen

Buitenreclame is een uitgelezen mogelijkheid voor uw bedrijf om uw boodschap voor een groot publiek naar buiten te brengen. Buitenreclame is een belangrijk en efficiënt marketingmiddel en daarom is het van belang dat uw reclame overtuigend en opvallend wordt uitgedragen. Wij kunnen u daar uitstekend bij helpen.
U kunt bij ons kiezen uit meerdere manieren om uw bedrijf of boodschap onder de aandacht te brengen. Dit kan onder meer met gevelbelettering, reclamezuilen en lichtreclame. Maar ook voor het beletteren van uw auto kunt u bij ons terecht.

A-klasse merk materiaal

Door het gebruik van hoogwaardige merk materialen gaat de reclame op bijvoorbeeld uw auto ook nog eens lang mee. Drukkerij Jobbe ontwerpt en monteert iedere belettering op professionele wijze zodat deze jarenlang meegaat. Uiteraard zorgen we er ook voor dat bijvoorbeeld een auto en belettering een visueel aantrekkelijk geheel vormen.

Ontwerp en realisatie

Wij helpen u graag met het laten zien van wie u bent en wat u doet. Met promotionele uitingen op uw eigen terrein, op publieke locaties of tijdens evenementen. Wij adviseren en leveren opvallende reclame-uitingen. Alle formaten en afmetingen zijn mogelijk en wij maken uitsluitend maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste manier om uw bedrijf aan de buitenwereld voor te stellen. Wij maken een professioneel ontwerp waardoor u van te voren een goed beeld krijgt van uw beletterde auto of bord. Wij hebben speciale technieken in huis voor een prachtig resultaat.

Gevelbelettering

De mogelijkheden van gevelbelettering zijn heel divers. Van het aanbrengen tot zonwerende folie tot het monteren van een lijstje met openingstijden. Gevelbelettering kan toegepast worden op allerlei vlakke ondergronden zoals een raam of een lichtbak met daarin een folie waarop de tekst of logo geplaatst wordt. De teksten of logo's worden gesneden met een snijplotter uit zelfklevende folie die wij plakken op de gewenste ondergrond, bijvoorbeeld een raam zoals in onze voorbeeldfoto.

Autobelettering

De mogelijkheden bij autobelettering zijn zeer uitgebreid. Auto's worden steeds meer gezien als de perfecte drager van een reclame- boodschap. Grote herkenbaarheid, perfecte uitstraling en goedkoop ten opzichte van andere reclamedragers. Dus de ideale drager van uw imago.

Trespa borden met bestickering

Wij leveren ook trespa borden voor buitengebruik. Deze kunnen wij voorzien van een geprinte folie met een full-color afbeelding. Dat kan een hele kleine zijn zoals op onze parkeerbordjes, maar ook een hele grote zoals op deze reclameborden of wegwijzer. Bovenop de geprinte folie leggen wij altijd een laag uv-werend laminaat. Hierdoor verkleurt de print veel langzamer en is deze goed beschermd tegen langs waaiend zand en vocht.

lasersnijden van letters en logo uit plexiglas acrylaatglas

Nieuw: Plexiglas lasersnijden en samenvoegen tot uw ontwerp

In samenwerking met RU-58 bieden wij u een nieuwe dienst. Wij kunnen nu ook vanaf een digitaal bestand van bijvoorbeeld uw logo een uitsnede maken uit dik plexiglas. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld losse letters met uw bedrijfsnaam die opgeplakt op een drager een soort 3-dimensionaal beeld geven. Deze borden presenteren heel chique, en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

lasersnijden van letters en logo uit plexiglas acrylaatglas Meer informatie
jobbe icon

Drukkerij Jobbe

Zichtenburglaan 13 • 2544 EA Den Haag
Telefoon: 0174 510 333
en (070) 366 15 48