Acceptgiro's

acceptgiro's maken drukken printen en verzenden

Onze partner Drukkerij Morgenstond is gecertificeerd

Als een van de weinige drukkerijen in Den Haag zijn wij officieel door Currence gecertificeerd voor het inprinten van de nieuwe IBAN Acceptgiro's.

Acceptgiro's drukken en inprinten

Wij beschikken over een s-contract bij currence. Zodoende mogen wij voor onze klanten allerlei soorten acceptgiro's voorzien van betaalgegevens. Dit is zeer nauwkeurig werk waarbij er binnen bepaalde toleranties geproduceerd moet worden. Onderdeel van de certificering is het afnemen van een systeemtest, pas als je daar voor slaagt mag je beprinte acceptgiro's in het betalingsverkeer brengen. Sinds onze certificering hebben wij al meer dan 1 miljoen acceptgiro's beprint en daarbij nooit klachten ontvangen; u bent bij ons voor deze dienst dus aan het juiste adres.

Acceptgiro's verrijken?

Wij hebben zelf software geschreven die de benodigde controlegetallen berekend die in de betaalgegevens op acceptgiro's gebruikt worden. Als u zelf de rekeningnummers heeft waar de bedragen van geincasseerd moeten worden en u ook de hoogte van de bedragen samen in een excelbestandje zet, dan kunnen wij dit bestand verrijken. De acceptgiro, of kort ook ola genoemd, wordt dan door ons standaard voorzien van een betaalkenmerk. U kunt daar zelf 15 getallen voor kiezen die wij daarna voorzien van het controlegetal. Alle velden op de acceptgiro worden gevuld met informatie zodat diegene aan wie u de acceptgiro stuurt alleen de betaling nog maar hoeft te doen.

Acceptgiro's drukken?

Geen probleem, wij regelen alles voor u. Het enige wat wij nodig hebben is uw logo, een voorbeeld hoe u het wilt hebben, en een kopie van uw contract met www.currence.nl waarmee u kunt aantonen dat uw organisatie acceptgiro's mag gebruiken. Minimumafname is 1000 exemplaren.

Enveloppen machinaal vullen?

Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwerken zowel C5 als C4 enveloppen op onze vulmachines. Simpel gezegd zijn dat enveloppen waar een vel briefpapier 1 slag gevouwen ingaat (C5) of ongevouwen (C4) in verstuurd wordt. Machinaal vulbare enveloppen hebben normaal gesproken altijd de GOM(!) - klep aan de lange kant van de envelop. Onze C4 machine is uniek in de markt en kan ook enveloppen met een klep aan de korte kant vullen.

jobbe icon

Drukkerij Jobbe

Zichtenburglaan 13 • 2544 EA Den Haag
Telefoon: 0174 510 333
en (070) 366 15 48