Printen en plotten in hoge kwaliteit

accurio press konica minolta

Wij hebben twee digitale drukpersen in ons bedrijfspand staan. Een is speciaal ingericht voor het snel produceren van zwart-wit afdrukken, en de andere maakt al het full color werk. De zwart-wit machine heeft een maximaal drukformaat van 33 x 48 cm en kan maximaal 350 grams papier verwerken. Beide machines gebruiken wij voor het maken van posters en visitekaartjes in kleine oplagen, maar ook voor het personaliseren van mailingen.


accurio press konica minolta
canon 12 kleuren plotten voor fotokwaliteit banners en posters

Grootformaat Plotten

Met onze plotter kunnen wij veel soorten materiaal voorzien van een kleurrijke afbeelding. Deze werkt met maar liefst 12 inktcartridges zodat een heel breed kleurbereik mogelijk is. Natuurlijk gebruiken wij de originele inkten van Canon, zodat deze posters langdurig in het zonlicht kunnen hangen zonder dat zij verkleuren. Naast posters op papier kan deze plotter ook andere soorten werk voor u maken: spandoeken en banners.

Spandoeken


Spandoeken kunnen op een professionele manier uw mening of reclame communiceren. Spandoeken zijn eigenlijk een soort reclamedoeken op groot-formaat. Spandoeken voor evenementen, manifestaties, pretparken, sponsor spandoeken, spandoeken tussen bomen, reclame spandoeken aan een hek, protest spandoeken hangend uit een toren of flatgebouw. Wij kunnen al deze soort spandoeken voor u bedrukken. Ieder spandoek is uniek en wordt door ons op maat gedrukt volgens uw eisen en wensen.

Banners


Elk bedrijf maakt wel eens gebruik van spandoeken, een gemakkelijke en vrij goedkope manier om uw boodschap aan een breed publiek kenbaar te maken. Banners kunnen in full-colour bedrukt worden op de meest uiteenlopende materialen zoals: PVC (enkel- of dubbelzijdig te bedrukken), Katoen, Canvas, Gaatjesdoek en Gaasdoek voor zowel binnen als buiten. Elk met specifieke kenmerken. Deze doeken worden afgewerkt met een standaard ophangsysteem of omgezoomd met ringen.canon 12 kleuren plotten voor fotokwaliteit banners en posters

Lamineren

Posters die wij geplot hebben kunnen daarna optioneel voorzien worden van laminaat. Deze laag plastic dient als bescherming en heeft ook als eigenschap dat UV uit zonlicht deels geblokkeerd wordt. Deze laminaatlaag kan mat of glanzend zijn.

laminaat op fotokwaliteit banners en posters
jobbe icon

Drukkerij Jobbe

Zichtenburglaan 13 • 2544 EA Den Haag
Telefoon: 0174 510 333
en (070) 366 15 48