Plant Etiketten voor de tuinbouw

plant etiketten

Na de verhuizing vanuit het Rijnmondgebied naar het Westland, hebben veel kwekerijen en tuinbouwgerelateerde bedrijven de weg naar Drukkerij Jobbe gevonden.

Voor kwekers zijn wij een grafisch ontzorger, omdat wij al de benodigde soorten drukwerk kunnen leveren. Van visitekaartje tot plant etiket of verzenddoos met eigen opdruk. Natuurlijk leveren wij ook brochures, flyers en productfolders aan verschillende bedrijven binnen de tuinbouwsector.

Drukkerij Jobbe levert diverse soorten steeketiketten waarop de plant- en verzorgingsgegevens staan, en ook de veelgebruikte teeltkaarten met zaai- en plantgegevens kunt u via ons bestellen. De vorm van een etiket kunt u zelf bepalen. Uw ontwerp vertalen wij naar een stansvorm zodat u uw producten kunt onderscheiden van uw collega-kwekers. Uiteraard speelt het ontwerp hierin ook een grote rol en wij zijn creatief genoeg om voor elke plant/klant een eigen uitstraling te creëren. Wilt u meer informatie? Neem dan eens contact met ons op via 0174 510 333.

plant steeketiketten
jobbe icon

Drukkerij Jobbe

Zichtenburglaan 13 • 2544 EA Den Haag
Telefoon: 0174 510 333
en (070) 366 15 48