Home Printwerk

Printwerk

Wij hebben twee digitale drukpersen in ons bedrijfspand staan. Een is speciaal ingericht voor het snel produceren van zwart-wit afdrukken, en de andere maakt al het full color werk. De zwart-wit machine heeft een maximaal drukformaat van 33 x 48 cm en kan maximaal 300 grams papier verwerken, op de kleurenmachine kunnen wij ook banners printen. Deze hebben een breedte van 30 cm en een lengte van 70 cm. Ideaal dus voor het maken van 3-luik A4 folders in fullcolor waarbij u een kleine oplage wenst. Beide machines gebruiken wij voor het maken van posters en visitekaartjes in kleine oplagen, maar ook voor het personaliseren van mailingen.

Daarnaast hebben wij ook een printer die enveloppen kan beprinten. Met behulp van inkjet worden de adresgegevens op de envelop geplaatst omdat sommige klanten geen vensterenveloppen hebben. Wij kunnen de teksten met allerlei lettertypes op de envelop printen maar voor deze printer bestaat alleen zwarte inkt.

Grootformaat Plotten

Met onze plotter kunnen wij veel soorten materiaal voorzien van een kleurrijke afbeelding. Deze werkt met maar liefst 12 inktcartridges zodat een heel breed kleurbereik mogelijk is. Natuurlijk gebruiken wij de originele inkten van Canon, zodat deze posters langdurig in het zonlicht kunnen hangen zonder dat zij verkleuren. Naast posters op papier kan deze plotter ook andere soorten werk voor u maken: spandoeken en banners.

Spandoeken


Spandoeken kunnen op een professionele manier uw mening of reclame communiceren. Spandoeken zijn eigenlijk een soort reclamedoeken op groot-formaat. Spandoeken voor evenementen, manifestaties, pretparken, sponsor spandoeken, spandoeken tussen bomen, reclame spandoeken aan een hek, protest spandoeken hangend uit een toren of flatgebouw. Wij kunnen al deze soort spandoeken voor u bedrukken. Ieder spandoek is uniek en wordt door ons op maat gedrukt volgens uw eisen en wensen.

Banners


Elk bedrijf maakt wel eens gebruik van spandoeken, een gemakkelijke en vrij goedkope manier om uw boodschap aan een breed publiek kenbaar te maken. Banners kunnen in full-colour bedrukt worden op de meest uiteenlopende materialen zoals: PVC (enkel- of dubbelzijdig te bedrukken), Katoen, Canvas, Gaatjesdoek en Gaasdoek voor zowel binnen als buiten. Elk met specifieke kenmerken. Deze doeken worden afgewerkt met een standaard ophangsysteem of omgezoomd met ringen.Drukkerij Jobbe voor drukwerk waarmee ù voor de dag kunt komen!

Drukkerij Jobbe BV

Aartsdijkweg 95 • 2676LE Maasdijk
Telefoon: 0174 510 333

Wij zijn gevestigd op Industriegebied Coldenhove Noord. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren op eigen terrein.

Klanten Login

Klanten kunnen hier inloggen

Klanten login

» Wachtwoord vergeten? | Maak een Account »

Algemene informatie