Bel ons : 0174-510333
Mail ons : info@jobbe.nl


Home Betaalwijzen webshop vipri.nl

Betaalwijzen webshop vipri.nl

Op welke manieren kan ik betalen ?

U kunt in de webshop van drukkerij jobbe, te vinden op shop.vipri.nl, op verschillende manier betalen:

  • iDEAL
  • Acceptgiro
  • Creditcard (Mastercard, Visa, American Express)

Hoe werkt iDeal ?

Als u bankiert via Internet bij de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt.

Mastercard, Visa of American Express:

De jobbe.nl Webshop accepteert Visa, American Express en MasterCard.

Hier vindt u belangrijke informatie over het onderwerp veiligheid:

Samen zorgen wij met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
Bij misbruik van uw creditcard door onbevoegde personen heeft u de mogelijkheid om bij uw creditcardorganisatie bezwaar in te dienen.
Voor de grootst mogelijke veiligheid en de optimale bescherming van uw persoonlijke gegevens is de gehele betalingsafdeling van de jobbe.nl Webshop uitgerust met de modernste veiligheidstechnologie (SSL-codering). Om uw transacties op het internet nog verder te beveiligen, bent u bij betaling met een creditcard verplicht het controlenummer van uw creditcard (CVC2- resp. CVV2-nummer) aan te geven. Deze nummers staan niet op de magneetstrip van uw creditcard opgeslagen en verschijnen daarom niet op de kwitanties.

Bij Visa en MasterCard bevindt zich het controlenummer van de creditcard, drie cijfers achter elkaar, rechts boven op de strook waar uw handtekening staat, naast het eventueel herhaalde nummer van de creditcard. Bij American Express staat het controlenummer van de creditcard aan de voorzijde, rechts boven het nummer van de creditcard. Het bestaat uit vier cijfers. Als de creditcardtransactie niet geaccepteerd wordt dan wordt de bestelling geannuleerd. Neem in dat geval contact op met uw bank of creditcardmaatschappij.

Uw creditcard kan om een van de volgende redenen geweigerd worden:


  • Uw creditcard kan vervallen zijn. Controleer of de vervaldatum van uw kaart niet verlopen is;
  • U kunt de kredietlimiet bereikt hebben. Neem contact op met uw bank om na te gaan of u de toegestane aankooplimiet niet overschreden heeft;
  • U kunt bepaalde informatie onjuist hebben ingevoerd. Controleer of u alle verplichte velden juist heeft ingevuld;
  • Naam van de kaarthouder en adresgegevens zoals bekend bij uw creditcardorganisatie
  • Bij American Express moeten factuuradres en afleveradres hetzelfde zijn.

Veilig betalen

Hoe worden mijn betaalgegevens beveiligd?

U winkelt bij jobbe.nl in een beveiligde omgeving; uw gegevens worden via een speciale verbinding versleuteld en verzonden naar uw creditcardmaatschappij, die uw betaling vervolgens al dan niet goedkeurt.

Secure Socket Layer

Met uw creditcard kunt u veilig betalen. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet om uw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam, adres en creditcard - gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van shop.vipri.nl

De meeste browsers ondersteunen SSL, waaronder Safari, Firefox, Chrome en Explorer. Mocht u er niet zeker van zijn dat uw browser SSL ondersteunt, controleer dan de browser gegevens bij de Internet Service Provider (ISP).


jobbe icon

Drukkerij Jobbe BV

Zichtenburglaan 13 • 2544 EA Den Haag
Telefoon: 0174 510 333 en via (070) 366 15 48

Algemene informatie

FAQ Vragen

Downloads

Klantenservice

Blog