Bel ons : 0174-510333
Mail ons : info@jobbe.nl


Home Afleverwijzen

Afleverwijzen

GRATIS verzending vanaf €100,-

Bij bestellingen vanaf €100,- worden GEEN verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen welke afgehaald worden in de winkel hebben standaard geen verzendkosten.


Levertermijnen

Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Hierdoor kan enige vertraging ontstaan in de bezorging. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt.

jobbe.nl en PostNL streven naar een 100% bezorgingpercentage, echter bij onvoorziene omstandigheden kunnen we niet uitsluiten dat u de zending later ontvangt dan dat aangegeven is.

PostNL

De artikelen die u heeft besteld, worden in de meeste gevallen met PostNL (voorheen TNT pakketservice) bezorgd op het door u opgegeven afleveradres.

PostNL hanteert een aantal bezorgtijden: bestellingen worden van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

U krijgt van ons een mail met de status van uw bestelling, hierin kunt u een barcode vinden. Via deze barcode kunt u zien wanneer PostNL het pakket bij u gaat bezorgen.

Indien u niet thuis bent zal PostNL het pakketje bij de buren aanbieden en laat bij u in de brievenbus een kaartje achter met daarop de gegevens waar het pakket zich bevindt. Mocht de postbode bij de buren ook niemand aantreffen, dan wordt het pakketje op het dichtstbijzijnde afhaalkantoor afgegeven. Daar kunt u de bestelling nog tot 21 dagen na ontvangst van dit briefje afhalen. Indien u nog verdere vragen heeft over uw pakketje, kunt u de Klantenservice van PostNL bellen.

Contact

Geeft de informatie hierboven geen antwoord op uw vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 070 366 15 48


jobbe icon

Drukkerij Jobbe BV

Zichtenburglaan 13 • 2544 EA Den Haag
Telefoon: 0174 510 333 en via (070) 366 15 48

Algemene informatie

FAQ Vragen

Downloads

Klantenservice

Blog